iklan nuffnang

Monday, 6 February 2017

Air Buah Pior diCAFE APIT BUKE PINTU, Padang Machang, Manir Kuala Terengganu...

Image may contain: drink and food

#VIRAL! MINTA PERHATIAN !! AWOK2 SEME... JIKA NK MINUM AIR BUAH PIOR & MAKANG, KITE G KAT CAFE APIT BUKE PINTU JE DKAT PADANG MACHANG MANIR TU....SBB MEMANG SEDAP & BERBALOI G PUNG! WOOU

Image may contain: one or more people, people sitting, outdoor and indoor
.
“ Dari kda ye kecik sapa lah kda ye besar lening kite jika nk minum air buoh & makang memang kite g kat Apit buke pintu je, air buoh ye memang pior molek ah, lepas minum pale jd bioor beto sbb memang rasa buah tu pior molek,sdap weh ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘5 ⛤⛤⛤⛤⛤ kite bg!!! Makanan pun jadi pulok...memang berbaloi lah jika g pung, tempat pun selesa.
Tiap2 mlm memang kite g sokmo..jika x g memang rasa rugi je x rasa..ngiang2 d tekok ni nk rasa okmo jd! SOO PUAS HATI😍😍😍👍
~ LIANLIE- Kuala Terengganu ( manir)

Image may contain: people sitting and food
PALING ISTIMEWANYA NK KABO OYAK NING MNGKIN ANDA TRPILIH UTK MKN FREE KAT CAFE KAMI NANTI...Soo baca smpai habis ke bawah ning
.
Wowww..bia betul ning...soo anda jgn ketinggalan @ orang ganu kabo darat ulu pueh haha soo jom ramai2 makan kat Apit buke pintu, Sbb lame doh orang kabo oyak.. sapa artis2, datooo2 pun mang slalu lepak sni...Lg2 kami memang dah jadi bualan buah mulut orang sekian lame dohh...hhmmhhh sudoh smestinya pilihan terbaik anda lah blh jumpe kat sining ea! T yg penting skali opkos SEDAP! Yg best lagi sbb tiap bulan mmang kita akan pilih pmenang. Hiks nk tahu cara macm mana nak mkn free?? Baca smpai bawah.
====================
.
Image may contain: food.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
NAPE SPECIAL KAT APIT BUKE PINTU NING??
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
.
(+) NOK MKN MAT SALLEH MCM KAT EROPAH DOK? LAA MCM WESTERN TERN TERN TU LAH..!
Opskoss lah kan...soo yg paling kami rekemen kan anda cuba rasa deh...soo try ah mkn Chiken chop black paper yg kami wak tuh...Yeaahh sdap2..ala2 Eropah gitu..x yah g luar3 negara ngat2 ah jom makan cafe kami doh lah hbs cerita! Jimat pitih...jimat masa...jimat tenaga...rasa pun sdap hehe...rasa sekali nok makan okmo okeh!
(+) 15 JENIS AIR BUOH PIOR & BLH BIOR PALE JIKA MINUM & NADI SAPA BLH BERETI WEH!
Air buah kami wak ni bkn sekadar orang kabo oyak air buah deh yg biasa2 tu..laa tu bkn!!
Air buah kami wak ning kami wak mcm kami nk minum diri, bia puas hati jika rasa...hoo gtu deh, rasa buoh tu pior molek kami buh buah bnyok, baru orang minum tu rasa puas hati..hok mari dahage ketik2 tu hilang lalu dahage..hoo gtu..baru dap ork..! Soo bawah ning jenis2 yg kami sediakan:-
1-ANGGUR
2-MEMPELAM
3-EPAL
4-OREN
5-KIWI
6-TIMUN CINE
7-NANGKA
8-TIMUN SUSU
9-CARROT
10-NAGA
11-NENAS
12-LAICI
13-ASAM BOYY
14-DURIAN BELANDA
15-JAMBU BATU
.

(+)
NASI GORENG AYAM TERBANG!
Bla anda makan perghhh...Mmg dakyoh g ke HAWAI doh lah weh haha.. sbb rasa cam kat HAWAII beb, sbb kita hidang nasi tu jika tengok pun dah menyelera dooh apatoh lagi jika makan kan hehe
.
(+) SUASANA KAMPUNG
Ni mmg LIMITED~ Siapa cepat, dia dapat tempat! Sentiasa penuh okmo orang, boleh tengok dalam gambar kami post...jika dok napok mari tengok diri ah senang baru real orang kate...ye dok? Hihi
.
(+)CHAR KUEW TIAW PENANG YG POWER
Penang staill! Rasa sekali memang nk mkn sokmo d mulut tuh! Tp ni bkn penang mari deh...ni Apit buke pintu wak mari deh..sbb sos kicap tu kite proses sendiri buat... bkn beli kat mane2 mcm orang lain, sbb kita nok bile orang mkn tu rasa puas hati mcm kita buat hehe..
Power rase kuew tiaw ngan kuah tu mari orang oyak..ngan udangnya wouuu... jika tambah lada jeruk woh memang osemmm! DAP NGAT neleh air liur nok makang okmo rase hehe
.
(+) TEPI JALAN JER..
Lokasi kda senang peh je..x sesatnya jika mari, parking pun bnyok tepi2 jln tuh.. Mmg kalau mari tuh x yah susah2 mikir bab nok letok mane jet2 yg anda bowok tu...
Image may contain: food
.
(+) MAGGIE UDANG GALOH!
Owoh jika sebut maggie je memang dap ork..nok2 jika mkn buh lada, bia pedas tu marii orang kate.. pastu pecoh telur wak separuh masok.. pastu buh udang galoh...wohhh dap ah rassa blh tdoo lena hihi, maggie memang peberet anak muda sapa ke tua oranf makang haha..try cuba deh
.
(+) LIMITED EDITION! MALAM SHJ BLH MKN
Kami start bisnes lepas solat magrib....kul 8 gtu...pastu petang2 awok kite mari kul 5 ye kemas2 kda dulu & sedia hok nok jual mlm..soo ptg2 jika nok minum air buah tu blh je nk mari pong.. kul 2 pagi baru kami tpp ye..soo dari jam 8mlm sapa kul 2pagi shj deh awok2..ingt tuh!
.
Image may contain: food

Image may contain: food
====================
PERRRHATIAN!!! OK BACE MOLEK
MANE LOKASI NING?? ☟☟☟☟OK TUHHH
😙😙😙
Kampung padang Machang (MANIR)
Kuala Terengganu, tepi surau..dekat simpang 3!!!!
Cari sapa jupe deh...mudoh je.
Masa Operasi :
8.00mlm ( lepas waktu magrib) - 2.00pagi shj awok2!
No Tel :
017_9599936-iwan
========================
RULES NAK JOIN CONTEST:
========================
Admin akan pilih pemenang secara random, bila admin kata 'TAMAT'. Hahhh time tu boleh lah uolls ajak family makan kat APIT BUKE PINTU NI...hihihiii.
.
SENANG JA RULES DIA:
1.'LIKE' post ni.
2.Komen "'APIT BUKE PINTU BEST BEB!" kt post ni.
3.SHARE post ni.
NOTA :
(+)Takda had utk KOMEN sebanyak mana.
So tunggu apa lagi?Jom belanja family uolls makan kat kami ok.

@FB Apit Buke Pintu

#terengganumyheritage
#visitbeautifulterengganu2017
#KUTERER

No comments:

nuffanng advert

lazada advt

cj.com affiliate

bookcafe com

AGODA Booking

Get the LOWEST RATE of your hotel BOOKING by Online

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shopping @ ZALORA my

Entry Popular patut tengok

My Blog List

kongsi blog