iklan nuffnang

Pelancongan Terengganu

Saturday, 14 April 2018

The best smoke beef in Kajang.. nampak mengancam

Image may contain: food

Serius nampak sedap burger ni...memang mengancam jiwa dan raga. Tapi dok jauh di Terengganu ..apakan daya.

Nanti next trip ke Kuala Lumpur insyalah akan dicarai, paling tidah masa pameran MAHA 2018 pada November/Disember nanti..

Seriusly korang wajib cuba makan kat sini...nampak mcm gerai biasa tapi menu2 dia pergh padu giler!!!
"The best smoked beef in Kajang"
Daging kat sini memang super juicy...bukan daging biasa tapi dorang guna smoked beef terbaik dari baka Wagyu, Grassfed yang bebas antibiotik dan free-grazing dan juga Short rib dari rusuk yang manis dan melting abis. Juga terdapat marinated lamb special by the shepherd dan coming soon Smoked chicken with peri-peri...masak pakai dapur kayu tu babe...Rugi tak cuba wei!!! Harga pulak memang mampu bayar punyer!!!
Restoran Cilantro
Jalan Kelisa 1, Kg. Sungai Tangkas
43000 Kajang
Waktu operasi: Rabu sehingga Ahad, 8 - 11malam.
Untuk booking sila hubungi +60109203239.
FB : KarnivorMalaya
Image may contain: food

sumber: Fb Rizal Hakimm
#setiupost

No comments:

lazada advt

bookcafe com

AGODA Booking

Get the LOWEST RATE of your hotel BOOKING by Online

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shopping @ ZALORA my

My Blog List

kongsi blog