iklan nuffnang

Pelancongan Terengganu

Friday, 23 July 2010

Cabaran X-treme di Agro Resort, Setiu
Bagi penggemar aktiviti lasak dan mencabar tentunya ingin menguji keupayaan diri secara fizikal dan mental. Jom kita cuba aktiviti lasak dan mencabar bukan sahaja fizikal malah minda dan keyakinan diri kita juga akan teruji.


Aktiviti yang dimaksudkan adalah 'Flying Fox dan Abseiling' di Agro Resort, Setiu, Terengganu. Anda tak perlu bimbang kerana ia dikendalikan oleh jurulatih yang terlatih, berlesen dan berkemahiran. Segala aspek keselamatan amat dititikberatkan bermula dari taklimat serta prosedur pengendalian.Apapun setelah mencubanya, anda pasti berasa teruja dan seronok. Sukar untuk digambarkan dengan kata-kata.

Mengikut kata jurulatih Agro, Uncle Nek Yunus @ Mr Jungle, aktiviti sebegini boleh meningkat daya keyakinan diri dan ianya mampu memberi kepuasan kepada yang mencubanya. Apa yang pasti anda akan gembira dan dapat melakukannya dengan selamat.

Nak contact Uncle Nek ini boleh berhubung dengan beliau di talian 019-9359358 atau mengunjungi laman web Agro Resort iaitu www.agroresort.com untuk maklumat lanjut.

No comments:

lazada advt

bookcafe com

AGODA Booking

Get the LOWEST RATE of your hotel BOOKING by Online

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shopping @ ZALORA my

My Blog List

kongsi blog