iklan nuffnang

Pelancongan Terengganu

Monday, 6 March 2017

HIPSTER ROOM DI KUALA BERANG!


Image may contain: bedroom and indoor

HIPSTER ROOM DI KUALA BERANG!
Pertamanya di Kuala Berang dengan penampilan gaya baru untuk guest yang inginkan penginapan selesa & terbaik hanya untuk anda dari kami di #BlacknWhiteRoom.

Image may contain: bedroom and indoor

Rasai pengalaman berbeza yang mengujakan di bilik Private Room kami ya. Jom-jom korang boleh singgah menginap kat sini. Dah open for booking! Baru je siap renovate.

Image may contain: plant and indoor

Bulan March ni pulau di Terengganu pun dah buka, Kelah Sanctuary Tasik kenyir pun dah buka lepas musim tengkujuh baru-baru ni. Jom-jom plan holiday ke Terengganu. Ajak ramai-ramai kawan kita ke Kuala Berang.

Image may contain: indoor

No automatic alt text available.

Image may contain: table and indoor
++++++++++++
Boleh cepat-cepat call @ hubungi kami:
Tel: 013-9308081 / 09-6826332
Email: orkedguesthouse@gmail.com

*Orked Guesthouse diuruskan oleh Anggerik Impian Hotel.
#GoKualaBerang #OrkedGuesthouse #Hotel

#visitbeautifulterengganu2017

No comments:

lazada advt

bookcafe com

AGODA Booking

Get the LOWEST RATE of your hotel BOOKING by Online

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shopping @ ZALORA my

Entry Popular patut tengok

My Blog List

kongsi blog