iklan nuffnang

Pelancongan Terengganu

Tuesday, 2 January 2018

CHABURA DIMSUM Halal di Hatyai, Thailand.. murah sangat... sedap pulak tu

Image may contain: food and outdoor

Chabura Dimsum HALAL di Hatyai, murah dan sedap. Kami naik grab dari hostel.

 Nak datang pastikan perut kosong macam kitaorang pergi untuk makan sarapan. Tak order menu lain, makan dimsum je, kenyang teruk. Tapi boleh je kalau nak order goreng goreng atau tomyam.

 Waktu perniagaan dari pukul 6pagi hingga 2petang. Ada staff yang boleh cakap melayu. Owner seorang usahawan muda, boleh scroll gambar, tapi maaf dah kawin πŸ˜‚ Dimsum kakak bagi 5bintang .

 πŸ˜‹ Yang nak plan trip ke Hatyai boleh plan pergi masa weekend, boleh ke Khlong hae floating market, rujuk post di wall saya. Happy New Year 2018 dari Hatyai .

No automatic alt text available.

Image may contain: 2 people, people sitting, food and indoor

Image may contain: 2 people, people sitting

No automatic alt text available.



 πŸ€— #traintrip #overlandtripfromKlKrabiHatyaiKl #fromKrabitoHatyai#backpackers #jalanjalancarimakan #SurayaJejakKrabi #SurayaJejakHatyai#SurayaJejakThailand

sumber: FB Suraya Arifin

#setiupost

No comments:

lazada advt

bookcafe com

AGODA Booking

Get the LOWEST RATE of your hotel BOOKING by Online

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shopping @ ZALORA my

My Blog List

kongsi blog