Kesempatan meraikan rombongan
Tourism Malaysia Terengganu dan Bahagian Domestik, Tourism Malaysia Ibu Pejabat serta dengan iringan
pegawai-pegawai Pejabat daerah Setiu untuk makan tengahari makanan laut ala
warung di Kg Gong Batu Setiu.Terima kasih Encik Nek M Yunus, daripada Agro Resort kerana menguruskan menu yang segar dan sedap.
Menu tengahari tadi adalah
Sup Lokam, masak lemak kepah, ketam nipah masak cili, ikan siakap segar goreng kunyit serta sambal belacan.
Dengan iringan
air tebu serta air kelapa pandan Agro yang memang segar. Di tambah lagi dengan pencuci mulut
rambutan Agro di penghujung musim, serta
jagung rebus Kg Guntung.Segala-galanya menambahkan selera makan gerombolan-gerombolan walaupun dibawah terik sinar mentari.
Tersenyum panjang ahli gerombolan menikmati hidangan yang serba segar dan enak.
No comments:
Post a Comment